Mari bersama kita budayakan pemakanan sihat

Jadi Ejen O.H

Semakin moden dunia, semakin banyak pemakanan yang perlu kita lihat dengan teliti. Visi utama Olive House adalah memgembalikan semula kesedaran terhadap asas amalan pemakanan Sempurna (Quranic Food). Kita boleh bermula dengan mengamalkan gaya hidup Aafiyat. Mari bersama-sama kami memperluaskan lagi kesedaran tentang pentingnya pengambilan makanan berkhasiat ini.

Top Agent

USAHAWAN OLIVE HOUSE

Testimoni Agent

Apa Kata Usahawan Olive House?

Datin Nor Azleenda Binti Razali

Top Aafiyat Consultant Johor Bahru

“Olive House ni perniagaan yang telus dan meyakinkan. Produk telah diuji secara saintifik dan terbukti keberkesanannya. Ada pengiktirafan antarabangsa dan yang paling best bila disahkan organik oleh KKM.”

anda bakal mengisi ruang ini

Daftar Sekarang

Puan Ros Alik

Top Aafiyat Consultant Kulai

“Produk ni repeat salenya sangat tinggi. Ramai pelanggan yang setia dan masih membeli. Ada yang sudah 6 tahun istiqomah menggunakan produk asbab keberkesanannya membantu mereka yang menghadapi masalah kesihatan. Alhamdulillah.”

anda bakal mengisi ruang ini

Daftar Sekarang

Ustaz Rosdi

Aafiyat Store Batu Pahat

“Sebagai ejen, kami sangat memerlukan support dari HQ dan CAM. Alhamdulillah bantuan bahan marketing, support group, kelas online & offline semuanya ada di Olive House. Ejen tinggal pilih je bila memerlukan. Macam-macam kelas ada dan kebanyakan PERCUMA, kalau di luar perlu bayar harga yang mahal.”

anda bakal mengisi ruang ini

Daftar Sekarang

Puan Ruzita

Pengusaha Pusat Rawatan Bekam

“Sebagai ejen dan perawat, saya juga adalah pengguna produk. Alhamdulillah keberkesanan produk Olive House ni tak dapat disangkal. Buat saya yakin untuk menggunakannya serta berkongsi dengan pengguna di luar. Repeat order dari pelanggan juga sangat baik sebab mereka sendiri merasa sendiri kesannya terhadap kesihatan masing-masing. Dengan cara pengamalan yang betul dan konsisten, insyaAllah bila dah jadi pengguna, pasti akan jatuh hati dan rasa rugi jika tak berkongsi dengan keluarga dan kawan-kawan.”

anda bakal mengisi ruang ini

Daftar Sekarang

Atiq Iszuarty

Farmasi

“Saya farmacist dan memang agak skeptical dengan produk sebegini. Tapi Allah nak tunjuk dan didik saya dengan halus melalui ayah saya sendiri. Banyak perkembangan positif kesihatan ayah sejak amalkan produk Olive House. Dari situ saya mula tahu produk Olive House ni betul-betul berkualiti dan perniagaannya pun ada visi & misi yang jelas. Sekarang ni, saya terima banyak perkongsian positif dari pelanggan farmasi saya yang menggunakan produk Olive House. Ini yang buatkan saya lebih yakin dan percaya.”

anda bakal mengisi ruang ini

Daftar Sekarang

Sahri Ahamat

Pengusaha Mini Market

“Pelanggan biasanya akan mencari produk yang viral/trending dan dipercayai. Dari situ kita boleh cari sedikit info untuk pastikan produk tersebut betul-betul berkualiti atau sekadar gimik. Bila dah jadi ejen, memang berbeza dengan syarikat lain. Banyak peluang untuk timba ilmu bersama Olive House. Penghantaran produk berjadual dan percuma pula tu. Yang bagusnya, sistem support sangat bagus dan mudah bila ejen perlukan bantuan.”

anda bakal mengisi ruang ini

Daftar Sekarang

Nur Syazwani Abd Aziz

Surirumah

“Brand Olive House ni saya nampak sangat diyakini. Bila jadi ejen, gerak kerja semua tersusun dan nampak teratur serta kemas. Jarang syarikat Melayu yang tersusun dari sudut pengurusan dan pentadbiran. Di sini, ejen diajar untuk buat bisnes dengan cara yang betul. Daftar SSM, belajar pengurusan, cukai dan lain-lain. Saya nampak Olive House ni boleh pergi jauh dengan team yang melengkapi antara satu sama lain. Ada Team doktor, ahli nutrisi, agamawan dan team pemasaran yang power.”

anda bakal mengisi ruang ini

Daftar Sekarang

Fauziah Sidek

Guru

“Saya memang dah lama amal minyak zaitun tapi dalam bentuk kapsul. Selepas diperkenalkan dengan Olive House, saya jatuh hati dan terus daftar ejen. Bila dah jadi ejen, program berbentuk knowledge sangat banyak rupanya. Dari situ saya lihat Olive House ni betul-betul konsisten dengan visi & misi untuk didik masyarakat dengan ilmu yang betul. Bermula dari rumah, sekarang saya dah ada 2 cawangan dalam tempoh setahun. Macam tak percaya je. Alhamdulillah ini semua rezeki Allah dan sokongan kuat dari pelangggan yang menjadi pengguna setia. Itu tanda produk Olive House ni betul-betul berkualiti.”

anda bakal mengisi ruang ini

Daftar Sekarang

Haji Mohamad

Bekas Jurutera

“Olive House ni saya nampak sangat berbeza dengan syarikat-syarikat yang dalam industri yang sama. Sebagai jurutera, saya pernah bertugas di syarikat-syarikat ternama dan saya lihat pengurusan Olive House ni sangat teratur dan di situ sebagai ejen rasa ‘secure’ untuk ikut bersama membina perniagaan ini. Team yang kuat dengan pelbagai kepakaran dan fasiliti yang lengkap adalah antara kekuatan di Olive House. Di sini saya banyak belajar dan boleh mengambil contoh untuk saya praktis dalam perniagaan saya sekarang. Satu kebanggaan buat saya berada dalam syarikat bumiputera Muslim yang berada pada standard nya yang tersendiri.”

anda bakal mengisi ruang ini

Daftar Sekarang

Jadi Agent Placeholder

anda bakal mengisi ruang ini

Daftar Sekarang

Ingin Tahu Lebih Lanjut?

isikan borang di bawah

Sertai keluarga olive house

Borang Pendaftaran
Agent O.H Selatan

Sebaik sahaja menerima pendaftaran anda, pasukan kami akan membimbing anda untuk langkah-langkah seterusnya.

Maklumat akan diproses, pegawai kami akan menghubungi anda secepat mungkin
Harap Maaf, borang anda gagal dihantar. Sila semak semula & pastikan maklumat anda tepat. Terima kasih.

Pakej Agent

Pakej Kickstart

2 carton habbatus sauda

RM 501.60

Beli Pakej

Pakej Booster

1 carton olivie plus 30 x 250ml

RM 1150.80

Beli Pakej

Pakej Change Now

  • 1 carton olivie plus 30 x 250ml
  • 1 sari cuka tin 250ml

RM 1389.60

Beli Pakej

Join as a volunteer

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspen varius enim in eros elementum tristique.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.