Perhatian! khas untuk anda yang nak buat duit extra RM 1k sebulan

Bagaimana Anda Belanjakan RM1k
Extra Sebulan?

Mula bina saluran pendapatan tambahan

Soal selidik kami mendapati

majoriti penduduk di Wilayah Selatan ( Negeri Sembilan, Melaka & Johor) perlukan Extra RM1K untuk Pelbagai Tujuan Setiap Bulan.

tujuan 1

bayar hutang & pinjaman

tujuan 2

mak abah di kampung

tujuan 3

makanan kesihatan & set imun

tujuan 4

sewa rumah

tujuan 5

petrol

tujuan 6

bil utiliti

tujuan 7

takaful

tujuan 8

kos perubatan & rapid test kit

tujuan 9

sedekat jariah

dan banyak lagi perbelanjaan demi mencapai 3 matlamat kebebasan iaitu...

kebebasan 1

bebas masa

Tidak terikat dengan jadual waktu hari bekerja, tiada kekangan masa untuk lakukan aktiviti harian.

kebebasan 2

bebas kewangan

Tidak terikat dengan majikan dan tidak perlu bimbang akan implikasi kewangan apabila tidak bekerja.

kebebasan 3

bebas pilihan

Memiliki banyak pilihan dalam hidup kerana memiliki kebebasan masa dan kebebasan kewangan.

Seperti mereka, kita juga menyimpan impian untuk mencapai kebebasan masa, kebebasan kewangan dan kebebasan membuat pilihan. Namun...

bukan semua orang ada peluang & kemampuan yang sama.

majoriti kita tidak berpeluang untuk bekerja part time untuk menjana extra RM1k sebulan

Mula Bina Saluran Pendapatan Tambahan

9 dari 10 sumber rezeki ialah berniaga.

Secara asasnya ada 3 cara untuk memulakan perniagaan iaitu:

Anda mempunyai modal minima rm10,000 ke atas, ada pengalaman & sanggup menanggung risiko sepenuhnya

Mula Jenama Sendiri

Anda mempunyai modal kurang dari rm2,000, kurang pengalaman & tidak mahu tanggung risiko sepenuhnya

jual produk orang lain

Anda tiada modal tapi ada masa & tenaga untuk berkhidmat untuk orang lain. cuma ada risiko keselamatan & perlukan extra tenaga.

servis / perkhidmatan

Kelebihan jual produk orang lain dengan sistem agent

1

Risiko Lebih Rendah Berbanding Membina Jenama Sendiri

2

Modal Lebih Rendah Dengan Kadar Untung Yang Berpatutan.

3

Bimbingan, Latihan & Pengiktirafan Dari Pihak HQ apabila menyertai pasukan ejen.

Apa Yang Anda Perlu Tahu?

Sebelum Membuat Keputusan Menyertai Pasukan agent Produk Di Kawasan Anda

Dapatkan E-Book Yang Bakal Mengubah Nasib Anda Ini!

kenalpasti produk yang mempunyai permintaan ketika covid-19

Makanan kesihatan

Habbatus sauda, Cuka Buah, Minyak Zaitun, Pati Delima, Minyak Kelapa Dara, Madu Asli & Kurma.

penjagaan diri

Shampoo rambut, Gel Mandian, Sabun Pencuci, Pewangi, Gincu, Deodoran & Ubat Gigi.

makanan sedia dimakan

Semua jenis hidangan siap dimasak yang dipesan di atas talian.

modal permulaan rendah

maksimum RM2,000 Sahaja

Supaya risiko memulakan perniagaan baru tidak melibatkan implikasi kewangan yang besar.

Diskaun Harga Minima 20%

Sepadan dengan nilai modal yang dibelanjakan, kadar diskaun adalah keuntungan yang kita perolehi dari jualan runcit

Fleksibel , Ada Pilihan Mengikut Kemampuan Diri.

Modal yang fleksibel tidak akan membebankan kita untuk memulakan perniagaan yang baru.

latar belakang pembekal

misi & visi yang jelas

Pilih syarikat yang mempunyai hala tuju & wawasan yang jelas.

pensijilan & pengiktirafan

Pastikan produk yang dibekalkan telah mendapatkan pensijilan dan pengiktirafan mengikut kategori yang ditetapkan.

syarikat yang kukuh

Pilih syarikat yang tidak pernah gagal membayar BONUS tepat pada masanya dan tidak menawarkan keuntungan di atas yuran pendaftaran.

strategi media & pemasaran

sokongan perniagaan

Menyediakan sistem pemasaran dan pembangunan ejen yang sistematik dan terancang

pengiklanan konsisten

Program pengiklanan yang konsisten dan menyeluruh sebagai sokongan agent-agent di hampir semua platform media.

radio, tv, billboard

Pengiklanan secara besar-besaran sedang kami jalankan di Radio, Televisyen dan Billboard serta pelbagai platform media termasuk Digital Marketing.

Salah satu syarikat yang membuka peluang perniagaan dengan modal di bawah RM2,000 ialah Olive House.

seperti ejen dan konsultan olive house selatan yang telah berjaya mencapai misi minima RM1k sebulan tanpa modal yang tinggi.

Testimoni Agent

Apa Kata Usahawan Olive House?

Datin Nor Azleenda Binti Razali

Top Aafiyat Consultant Johor Bahru

“Olive House ni perniagaan yang telus dan meyakinkan. Produk telah diuji secara saintifik dan terbukti keberkesanannya. Ada pengiktirafan antarabangsa dan yang paling best bila disahkan organik oleh KKM.”

anda bakal mengisi ruang ini

Daftar Sekarang

Puan Ros Alik

Top Aafiyat Consultant Kulai

“Produk ni repeat salenya sangat tinggi. Ramai pelanggan yang setia dan masih membeli. Ada yang sudah 6 tahun istiqomah menggunakan produk asbab keberkesanannya membantu mereka yang menghadapi masalah kesihatan. Alhamdulillah.”

anda bakal mengisi ruang ini

Daftar Sekarang

Ustaz Rosdi

Aafiyat Store Batu Pahat

“Sebagai ejen, kami sangat memerlukan support dari HQ dan CAM. Alhamdulillah bantuan bahan marketing, support group, kelas online & offline semuanya ada di Olive House. Ejen tinggal pilih je bila memerlukan. Macam-macam kelas ada dan kebanyakan PERCUMA, kalau di luar perlu bayar harga yang mahal.”

anda bakal mengisi ruang ini

Daftar Sekarang

Puan Ruzita

Pengusaha Pusat Rawatan Bekam

“Sebagai ejen dan perawat, saya juga adalah pengguna produk. Alhamdulillah keberkesanan produk Olive House ni tak dapat disangkal. Buat saya yakin untuk menggunakannya serta berkongsi dengan pengguna di luar. Repeat order dari pelanggan juga sangat baik sebab mereka sendiri merasa sendiri kesannya terhadap kesihatan masing-masing. Dengan cara pengamalan yang betul dan konsisten, insyaAllah bila dah jadi pengguna, pasti akan jatuh hati dan rasa rugi jika tak berkongsi dengan keluarga dan kawan-kawan.”

anda bakal mengisi ruang ini

Daftar Sekarang

Atiq Iszuarty

Farmasi

“Saya farmacist dan memang agak skeptical dengan produk sebegini. Tapi Allah nak tunjuk dan didik saya dengan halus melalui ayah saya sendiri. Banyak perkembangan positif kesihatan ayah sejak amalkan produk Olive House. Dari situ saya mula tahu produk Olive House ni betul-betul berkualiti dan perniagaannya pun ada visi & misi yang jelas. Sekarang ni, saya terima banyak perkongsian positif dari pelanggan farmasi saya yang menggunakan produk Olive House. Ini yang buatkan saya lebih yakin dan percaya.”

anda bakal mengisi ruang ini

Daftar Sekarang

Sahri Ahamat

Pengusaha Mini Market

“Pelanggan biasanya akan mencari produk yang viral/trending dan dipercayai. Dari situ kita boleh cari sedikit info untuk pastikan produk tersebut betul-betul berkualiti atau sekadar gimik. Bila dah jadi ejen, memang berbeza dengan syarikat lain. Banyak peluang untuk timba ilmu bersama Olive House. Penghantaran produk berjadual dan percuma pula tu. Yang bagusnya, sistem support sangat bagus dan mudah bila ejen perlukan bantuan.”

anda bakal mengisi ruang ini

Daftar Sekarang

Nur Syazwani Abd Aziz

Surirumah

“Brand Olive House ni saya nampak sangat diyakini. Bila jadi ejen, gerak kerja semua tersusun dan nampak teratur serta kemas. Jarang syarikat Melayu yang tersusun dari sudut pengurusan dan pentadbiran. Di sini, ejen diajar untuk buat bisnes dengan cara yang betul. Daftar SSM, belajar pengurusan, cukai dan lain-lain. Saya nampak Olive House ni boleh pergi jauh dengan team yang melengkapi antara satu sama lain. Ada Team doktor, ahli nutrisi, agamawan dan team pemasaran yang power.”

anda bakal mengisi ruang ini

Daftar Sekarang

Fauziah Sidek

Guru

“Saya memang dah lama amal minyak zaitun tapi dalam bentuk kapsul. Selepas diperkenalkan dengan Olive House, saya jatuh hati dan terus daftar ejen. Bila dah jadi ejen, program berbentuk knowledge sangat banyak rupanya. Dari situ saya lihat Olive House ni betul-betul konsisten dengan visi & misi untuk didik masyarakat dengan ilmu yang betul. Bermula dari rumah, sekarang saya dah ada 2 cawangan dalam tempoh setahun. Macam tak percaya je. Alhamdulillah ini semua rezeki Allah dan sokongan kuat dari pelangggan yang menjadi pengguna setia. Itu tanda produk Olive House ni betul-betul berkualiti.”

anda bakal mengisi ruang ini

Daftar Sekarang

Haji Mohamad

Bekas Jurutera

“Olive House ni saya nampak sangat berbeza dengan syarikat-syarikat yang dalam industri yang sama. Sebagai jurutera, saya pernah bertugas di syarikat-syarikat ternama dan saya lihat pengurusan Olive House ni sangat teratur dan di situ sebagai ejen rasa ‘secure’ untuk ikut bersama membina perniagaan ini. Team yang kuat dengan pelbagai kepakaran dan fasiliti yang lengkap adalah antara kekuatan di Olive House. Di sini saya banyak belajar dan boleh mengambil contoh untuk saya praktis dalam perniagaan saya sekarang. Satu kebanggaan buat saya berada dalam syarikat bumiputera Muslim yang berada pada standard nya yang tersendiri.”

anda bakal mengisi ruang ini

Daftar Sekarang

Jadi Agent Placeholder

anda bakal mengisi ruang ini

Daftar Sekarang

apa yang olive house selatan tawarkan kepada anda?

tanpa yuran pendaftaran

100% Pendaftaran Digunakan Untuk Pembelian Stok Item Best Seller

Diskaun 20% sehingga 30%

Potongan Harga Mengikut SKU Setiap Produk Ditawarkan

sokongan penuh dari pihak headquarters (HQ)

Bimbingan, Latihan, Insentif, Bonus, Hadiah & Penghargaan Kepada Ejen Yang Layak.

insentif & Penghargaan

insentif wang tunai

PERCUMA Wang Tunai bonus pencapaian dan juga bonus peribadi.

bonus pakej percutian

PERCUMA Pelancongan Antarabangsa ke Arab, Asia, Eropah, Amerika dan lain-lain

bonus pengiklanan

Kos pengiklanan dibelanjakan untuk ejen yang mencapai target digariskan mengikut tempoh masa ditetapkan.

Produk Yang Paling Popular Di Olive House?

Mendapat pengiktirafan Pensijilan Makanan Organik daripada Bahagian Keselamatan dan Kualiti Makanan, Kementerian Kesihatan Malaysia

Mendapat pengiktirafan Pensijilan Makanan Organik daripada Bahagian Keselamatan dan Kualiti Makanan, Kementerian Kesihatan Malaysia

Mendapat pengiktirafan Organik daripada ‘United States Department of Agriculture’ (USDA) dan ‘European Union’ (EU)

Mendapat pengiktirafan Halal daripada Institut Halal Morocco yang diiktiraf JAKIM

sejumlah satu juta (1M) botol telah terjual sejak diperkenalkan pada
tahun 2011

Olivie Plus 30X

Diimport dari El-Borouj, Morocco

Menggunakan teknik perahan Mechanically Cold-Pressed.

100% Pati Minyak Zaitun Extra Virgin yang tidak ditapis.

Penyelidikan yang berterusan menunjukkan Olivie Plus 30X mengandungi antioksida seperti Hydroxytyrosol dan Oleocanthal.

Produk Trending sewaktu pandemik

Olivie Plus 30X

Diimport dari El-Borouj, Morocco

Menggunakan teknik perahan Mechanically Cold-Pressed.

100% Pati Minyak Zaitun Extra Virgin yang tidak ditapis.

Penyelidikan yang berterusan menunjukkan Olivie Plus 30X mengandungi antioksida seperti Hydroxytyrosol dan Oleocanthal.

Influencer Olive House

Dr Zubaidi Hj Ahmad | PU Azman Syah | Fedtri Yahya Fakhrul | Radhi UNIC | Hazwani & Heliza Helmi | Dr Ezani Monoto

PU Azman

Fedtri Yahya

kuota agent 2022 kini dibuka untuk 100 89 agent sahaja

seluruh negeri sembilan , melaka & Johor

sebaik sahaja kuota penuh, pendafaran akan ditutup

anda perlu menunggu sehingga tahun seterusnya, batch 2023

Soalan Lazim

Ini bisnes MLM Ke?

TIDAK. Kami bukan syarikat MLM, bukan sistem piramid, bukan pairing atau Skim Cepat Kaya. Ini real business, real product.

Model perniagaan Olive House berteraskan ‘Trading’ dan tiada yuran pendaftaran dikenakan. Ini bermakna model perniagaan ini tiada keuntungan dari yuran keahlian. Ada produk dan ada pindahan stok berlaku.

Hasil keuntungan adalah 100% daripada volume jualan produk organik yang diiktiraf di peringkat tempatan dan antarabangsa ini.

Harga Jual - Harga Modal = Untung Anda Simpan.

Pihak HQ mengawal harga runcit dan juga harga ejen supaya semua pihak boleh menang tanpa permainan harga.

Wajib maintain pembelian setiap bulan?

Jika tiada pembelian ulangan setiap bulan, ia petanda bisnes kita tidak berkembang.  Walaupun  beroperasi di rumah, matlamat Olive House adalah melahirkan usahawan yang berdikari dan memiliki ilmu pengetahuan tinggi.

Saya tak pernah gunakan produk Olive House. Boleh jadi ejen ke?

Ya, Boleh. Ia bukan pra syarat untuk menjadi ejen

Boleh pilih kawasan ejen ke?

Boleh.. Selagi mana kawasan tersebut masih mempunyai kekosongan ejen atau pun keperluan penambahan ejen mengikut jumlah kepadatan penduduk.

Kalau stok tak terjual macam mana?

Modal permulaan serendah RM501.60 anda akan terima stok 24unit Minyak Habbatussauda. Jika purata satu keluarga mengamalkan 3 botol sebulan, ini bermakna pelanggan anda hanya 8 keluarga.

Modal rendah tanpa pinjaman bank ini betujuan mengurangkan risiko stok tidak terjual. Sentiasa berhubung dengan kami untuk sesi latihan dan bimbingan yang berterusan.

proses menjadi agent olive house

sesi penerangan

Anda akan diberi penerangan berkenaan:
- Model Perniagaan
- Kelebihan Menjadi Agent
- Olive House
- Terma & Syarat

1

pendaftaran & pembayaran

Pembayaran boleh dibuat secara online atau cash. Penyerahan produk samada hadir ke pejabat atau penghantaran

2

lantikan agent rasmi

Tahniah! Setelah pembayaran, anda akan didaftarkan ke dalam sistem. Kemudian boleh mula jana pendapatan dengan memasarkan & menjual produk-produk Olive House

3

majukan
perniagaan

Pelbagai bentuk latihan & sokongan kepada agent yang berkemahuan tinggi untuk melonjakkan jualan & memajukan pernigaan

4

Sertai keluarga olive house

Borang Pendaftaran
Agent O.H Selatan

Sebaik sahaja menerima pendaftaran anda, pasukan kami akan membimbing anda untuk langkah-langkah seterusnya.

Maklumat akan diproses, pegawai kami akan menghubungi anda secepat mungkin
Harap Maaf, borang anda gagal dihantar. Sila semak semula & pastikan maklumat anda tepat. Terima kasih.